Close

Kaarten bestellen

U kunt rechtstreeks bij Toonkunst kaarten bestellen, tenzij anders aangegeven.

Bestellen gaat als volgt:

  • Invulling van het webformulier is snel, duidelijk en gemakkelijk. We berekenen geen reserverings¬≠kosten.
  • Betaling via iDEAL. U kunt dan uw toegangsbewijs zelf afdrukken.
  • Als contante betaling mogelijk is, staat dit op het bestelformulier vermeld. De kaarten liggen op de dag van het concert bij de ingang voor u klaar. U kunt ze ophalen en betalen aan een speciale kassa, wat bij drukte een vlotte afhandeling garandeert.
  • Vrienden van Toonkunst kunnen gedurende een aangegeven periode via de website kaarten voor alle concerten bestellen, dus ook voor de concerten waarvan de verkoop via de zaalkassa verloopt (zoals bij Concert- en congresgebouw de Doelen).

Als het concert nog niet is uitverkocht, dan kunt u kaarten kopen aan de zaal.

Voor concerten in Concert- en Congresgebouw de Doelen bestelt u kaarten bij de kassa van de Doelen (010 2171717), tenzij anders vermeld.

U kunt voor een concert van Toonkunst geen plaatsen reserveren, tenzij het plaatsvindt in Concert- en Congresgebouw de Doelen, of anders is aangegeven.

Kaarten teruggeven

Gekocht via de website van Toonkunst Rotterdam

Als u onverhoopt geen gebruik kunt maken van de gekochte kaarten, dan kunt u ze voorafgaand aan het concert per post terugsturen naar het adres op de begeleidende brief. Als uw kaarten uiterlijk op de dag van het concert weer in ons bezit zijn, ontvangt u het hele bedrag (excl. verzendkosten) terug. Het risico van verzending per post is voor de verzender.

Betreft het zelf af te drukken toegangsbewijzen of kaarten die wij nog niet naar u hadden verzonden, dan kunt u deze annuleren door een e-mail te sturen naar

Gekocht via de kassa van de zaal

In dit geval gelden de regels van de zaal.

Niet-opgehaalde kaarten

Als u bij uw bestelling hebt aangegeven dat u de kaarten ophaalt en contant betaalt, dan kunt u deze uiterlijk tot 30 minuten voor aanvang van het concert ophalen aan de kassa. Daarna gaan de kaarten weer in de gewone verkoop.

Akkoord met deze voorwaarden

Door uw bestelling geeft u aan dat u met bovengenoemde voorwaarden akkoord gaat.