Close

Toonkunst en Facebook

Toonkunst op Facebook

Even wat uitleg over Toonkunst op Facebook. Er bestaan twee Toonkunstpagina’s in Facebook.

Groepenpagina

De groepenpagina is besloten en alleen toegankelijk voor leden en oud-leden. Ieder lid van de groep kan daar zelf foto’s, verhalen en video’s in posten. Deze pagina wordt dan ook alleen gezien door leden van de groep. Je kunt uit deze pagina geen mededelingen delen op je eigen tijdlijn vanwege het besloten karakter. Sluit je aan bij deze groepenpagina als je Toonkunstlid bent mét een Facebookaccount.

De groepenpagina vind je hier: https://www.facebook.com/groups/122629161147353/

Fanpagina

De fanpagina kan door iedereen op Facebook gevolgd worden en hoe meer die ‘geliked’ en (meestal) dus gevolgd wordt, hoe beter de verspreiding van Toonkunstevenementen over Facebook plaatsvindt. En hoe vaker de naam Toonkunst voorkomt op Facebook, hoe bekender alles zal worden. Je kunt ook je vrienden uitnodigen om deze pagina te leuk te vinden (‘liken’), dan kunnen ze zelf ook Toonkunst volgen en krijgt de Toonkunstpagina vanzelf een grotere verspreiding. (Ter informatie: het bericht over het zingen bij het huwelijk van Uub en Matthijs, heeft een bereik gehad van 423 mensen). Ook hier kun je iets posten, maar daar zit een stap tussen, dat moet eerst goedgekeurd worden door de beheerder.

En vooral: Déél de evenementen die op de fanpagina verschijnen op je eigen tijdlijn, leuk vinden alleen is zéker niet voldoende.
De fanpagina vind je hier: https://www.facebook.com/ToonkunstRdam/

Rinie Hoff