Close

Zing het Weihnachts mee met Toonkunst Rotterdam en het Rotterdam Philharmonisch Orkest!

Update: we zoeken nog sopranen en tenoren, dus die kunnen zich nog aanmelden via onderstaand e-mailadres, ook al zijn de audities al geweest.

Het Weihnachts-Oratorium is al door menig koor en zanger gezongen, maar meestal niet in de prachtige, grote zaal van De Doelen in Rotterdam. Na onze eigen gloedvolle, volledige uitvoering van het Weihnachts-Oratorium in december 2018, is Toonkunst Rotterdam door het Rotterdams Philharmonisch Orkest gevraagd om de eerste drie cantates met hen uit te voeren. Deze concerten vinden plaats op 19 en 20 december in de avond en op 22 december in de middag. Ook u kunt hiervan deel uitmaken! Toonkunst Rotterdam mag zo’n 20 gastzangers uitnodigen voor dit unieke project. Binnenkort zijn er audities voor dit unieke project.

  • (Tutti-)repetities en concerten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Nathali Stutzmann: 16 december, 18 december, 19 december, 20 december en 22 december (middag).
  • Repetities onder leiding van Maria van Nieukerken: 14 en 21 november, 5 en 12 december.

Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiaste gevorderde koorzangers, die bij voorkeur al eens het Weihnachts-Oratorium hebben gezongen, dan wel kunnen aantonen dat ze het zelfstandig kunnen instuderen.

Audities
De audities vinden plaats op 28, 29 en 31 oktober in Rotterdam. Van tevoren instuderen:
Een solo-stuk of koorpartij naar keuze (2 exemplaren meenemen)
Deel 1 (openingskoor) Weihnachts-Oratorium

U kunt zich aanmelden via projecten@toonkunst.nl. Vermeld hierbij het volgende:

  • naam
  • telefoonnummer
  • stemsoort
  • Weihnachts-Oratorium wel/niet eerder gezongen. Indien wel: met welk koor en wanneer.