Adverteren

Steun Toonkunst

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid. Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en ons beroep op fondsen voor een incidentele financiële bijdrage is gelukkig zelden tevergeefs. Om de honoraria van dirigent, repetitoren, solisten en musici, alsmede de kosten van bladmuziek en zaalhuur te kunnen opbrengen, is echter méér nodig.

We prijzen ons gelukkig met onze bedrijfssponsors en de groep Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar verdergaande steun is meer dan welkom.

Adverteren in onze – fraaie! – programmaboekjes is ook een mogelijkheid.

Adverteren

We prijzen ons gelukkig met onze Sponsors en Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar verdergaande steun is meer dan welkom.

Adverteren in onze programmaboekjes kan ook een aantrekkelijke mogelijkheid zijn.

Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en vormgeving van onze programmaboekjes. De nuttige en uitgebreide informatie maakt ze tot graag gelezen (en lang bewaarde) naslagwerken.

De oplage van de programmaboekjes varieert. Met de Matthäus-Passion kunnen we duizenden bezoekers trekken; voor minder bekende werken is een kleinere oplage nodig. Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van uitvoering, afmeting, oplage, aantal pagina’s en andere factoren. Een indicatie van de tarieven:

  • 1/1 pagina (A5), oplage 2.000 (Matthäus-Passion): € 350.
  • 1/2 pagina (A6), oplage 400: € 70.

Deze tarieven gelden bij aanlevering van een compleet opgemaakte advertentie.

Heeft u belangstelling? Gebruik dan ons aanmeldformulier. Wij nemen spoedig daarna contact met u op.

Houdt u er rekening mee dat uw complete advertentie minstens drie weken vóór de concertdatum in ons bezit moet zijn.