Sponsor worden

Steun Toonkunst

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid. Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en ons beroep op fondsen voor een incidentele financiële bijdrage is gelukkig zelden tevergeefs.

Om de honoraria van dirigent, repetitoren, solisten en musici, alsmede de kosten van bladmuziek en zaalhuur te kunnen opbrengen, is echter méér nodig. We prijzen ons gelukkig met onze bedrijfssponsors en de groep Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar verdergaande steun is meer dan welkom.

Adverteren in onze – fraaie! – programmaboekjes is ook een mogelijkheid.

Sponsor van Toonkunst

Toonkunst Rotterdam en Kamerkoor Toonkunst geven concerten van hoge kwaliteit. Hiervoor zijn niet alleen (semi)professionele orkesten en solisten nodig, maar ook goede concertzalen.

De eigen concerten met hedendaags en/of onbekend werk en speciale arrangementen zijn belangrijk voor de handhaving en verbetering van onze koorkwaliteit, maar raken minder makkelijk uitverkocht dan concerten met bekende werken. Dit heeft gevolgen voor onze begroting. Wij kunnen de kosten van bladmuziek, zaalhuur en honoraria van dirigent, solisten en musici doorgaans niet volledig uit de verenigingskas of de kaartverkoop opbrengen – hiervoor is financiële ondersteuning van buitenaf nodig.

Toonkunst verheugt zich op meerjarige sponsoring van:

SponsorDelta Wines, gesticht in 1985 als DGS Wijnkopers, heeft een hoofdkantoor in Waddinxveen. Het is een internationale speler met een leidende rol in de Nederlandse wijnmarkt.
Er werken 165 mensen, van wie negentig in Nederland, zestig in Polen en vijftien in Tsjechië. De totale omzet van de groep in bedroeg in 2017 € 168 miljoen.
Afnemers zijn levensmiddelenbedrijven, de wijnvakhandel en de (horeca-)groothandel. De meeste aandelen zijn in handen van directie en medewerkers.

SponsorTOS (Transport & Offshore Services) is een familiebedrijf. Hecht en echt. Opgericht in 1992 te Rotterdam. Uitgegroeid tot een betrouwbare maritieme dienstverlener, die wereldwijd mensen samenbrengt en plezier laat beleven in hun werk. Wij voelen ons thuis in deze dynamische, no-nonsense wereld vol uitdaging en vrijheid, met onze eigen specifieke voorschriften en regelgeving, waar veiligheid en getting the job done cruciaal zijn. Met inlevings- en oplossingsvermogen maken we altijd en overal de juiste match. Onze business is a people business. We selecteren, detacheren en leiden de beste mensen op – voor onze klanten in de maritieme, onshore, offshore en windenergiesector. We bieden wereldwijd flexibele personeelsoplossingen, op onze persoonlijke en professionele manier.

SponsorVoetentraining.nl wil iedereen, van jong tot oud, bewust maken van gezonde voeten.
Wij, schoendragers, kijken niet om naar onze voeten. We stoppen ze weg in stevige schoenen en kijken pas goed als we pijn hebben. Dat is jammer en een gemiste kans!
Train je voeten, want het is helemaal niet nodig om last te hebben of te krijgen van je voeten. Wie zijn voeten regelmatig traint, heeft minder voet- en houdingsproblemen! Voetentraining.nl biedt online oefenprogramma’s om van je voetklacht af te komen. Je kunt je daarbij laten begeleiden door een Erkend Voetentrainer. Dat is een fysio- of oefentherapeut die wij hebben opgeleid

Ook sponsor worden?

Een sponsorrelatie levert interessante gratis voordelen op:

  • naamsvermelding op de website en in de programmaboekjes, met of zonder logo. Onze website scoort zeer hoog op de relevante zoektermen, bij vrijwel alle zoekmachines,
  • een aantal vrijkaarten, afhankelijk van uw jaarlijkse bijdrage,
  • reservering van de beste plaatsen voor onze concerten, en een
  • besloten concert op uw eigen locatie door Kamerkoor Toonkunst tijdens een bedrijfsevenement of personeelsfeest.

Sponsoring is maatwerk. Wij kunnen ook andere tegenprestaties leveren. Wij bespreken uw wensen en onze mogelijkheden graag met je of jullie.

Interesse? Gebruik ons aanmeldformulier. Wij nemen spoedig daarna contact met je op.