Vriend worden

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid. Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en wij doen gelukkig zelden vergeefs een beroep op fondsen voor een incidentele financiële bijdrage.Maar om de honoraria van dirigent, repetitoren, solisten en musici, en de kosten van bladmuziek en zaalhuur te kunnen opbrengen, is méér nodig.We prijzen ons gelukkig met onze Sponsors en de Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar extra steun is meer dan welkom.

Vriend worden van Toonkunst Rotterdam

Naast bijdragen van Sponsors krijgen wij steun van familie en vrienden van koorleden. Ook oud-koorleden en anderen steunen het koor door dik en dun. Deze trouwe en enthousiaste bezoekers zijn ware Vrienden van Toonkunst.

Wilt u ook Vriend worden van Toonkunst? U krijgt muzikale privileges en helpt ons met het geven van concerten op hoog niveau. De minimumbijdrage is € 30 per kalenderjaar. Aanmelden via het aanmeldformulier.

Als Vriend van Toonkunst heeft u recht op de volgende voordelen:

  • Korting op concertkaarten
    Vrienden kunnen per jaar zes kaarten met 20% korting bestellen via onze website. De kortingsregeling gaat direct in. Vrienden ontvangen in een nieuwsbrief een bestellink voor het bestellen van kaarten met korting.

  • Openbare repetities
    Vrienden van Toonkunst krijgen bericht over openbare repetities, zowel van Toonkunst als van KTR. Een mooie gelegenheid om achter de schermen te kijken, kennis te maken met het werk en te zien hoe zo’n repetitie verloopt. Deze betrokkenheid geeft meerwaarde aan de concertbeleving.

  • Nieuwsbrief
    Vrienden ontvangen regelmatig een Nieuwsbrief, zodat zij op de hoogte kunnen blijven van het reilen en zeilen van Toonkunst. Ook de concertagenda staat in de Nieuwsbrief.

Wij hopen u binnenkort als Vriend te mogen verwelkomen!