Close

Adverteren

Steun Toonkunst

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid.¬†Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en ons beroep op fondsen voor een incidentele financi√ęle bijdrage is gelukkig zelden tevergeefs.¬†Om de honoraria van dirigent, repetitoren, solisten en musici, alsmede de kosten van bladmuziek en zaalhuur te kunnen opbrengen, is echter m√©√©r nodig.

We prijzen ons gelukkig met onze bedrijfssponsors en de groep Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar verdergaande steun is meer dan welkom.

Adverteren in onze – fraaie! – programmaboekjes is ook een mogelijkheid.

Adverteren

De programmaboekjes voor de concerten van Toonkunst Rotterdam worden met zorg samengesteld en vormgegeven. De nuttige en uitgebreide informatie maakt ze tot graag gelezen (en lang bewaarde!) naslagwerken. Advertenties in de programmaboekjes helpen ons om de concertkosten te drukken. Wij zingen nu eens grote, bekende werken en dan weer minder bekende muziek. De Matthäus Passion trekt ruim drieduizend bezoekers in twee avonden, terwijl de zeshonderd plaatsen bij een concert in de Prinsekerk doorgaans zijn uitverkocht.

Tarieven

Wij bespreken graag met u wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.¬†De tarieven zijn afhankelijk van uitvoering, afmeting, oplage, aantal pagina’s en andere factoren. Als indicatie van de tarieven kunt u aanhouden:

  • 1/1 pagina (A5), oplage 2.000 (Matth√§us Passion): ‚ā¨¬†350.
  • 1/2 pagina (A6), oplage 400: ‚ā¨¬†70.

Deze tarieven gelden bij aanlevering van een compleet opgemaakte advertentie.

Wilt u adverteren?

Heeft u belangstelling voor de plaatsing van een advertentie in ons programmaboekje, stuur dan een e-mail naar publiciteit . Wij nemen contact met u op.

Houdt u er rekening mee dat uw complete advertentie minstens drie weken vóór de concertdatum in ons bezit moet zijn.