Close

Sponsor

Steun Toonkunst

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid.¬†Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en ons beroep op fondsen voor een¬†incidentele financi√ęle bijdrage is gelukkig zelden tevergeefs.

Om de honoraria van dirigent, repetitoren, solisten en musici, alsmede de kosten van bladmuziek en zaalhuur te kunnen opbrengen, is echter méér nodig. We prijzen ons gelukkig met onze bedrijfssponsors en de groep Vrienden van Toonkunst. Wij rekenen erop dat al onze relaties kaartjes voor de concerten kopen, maar verdergaande steun is meer dan welkom.

Adverteren in onze – fraaie! – programmaboekjes is ook een mogelijkheid.

Sponsor van Toonkunst

Toonkunst Rotterdam en Kamerkoor Toonkunst geven concerten van hoge kwaliteit. Hiervoor zijn niet alleen (semi)professionele orkesten en solisten nodig, maar ook goede concertzalen.

De eigen concerten met hedendaags en/of onbekend werk en speciale arrangementen zijn belangrijk voor de handhaving en verbetering van onze koorkwaliteit, maar raken minder makkelijk uitverkocht dan concerten met bekende werken. Dit heeft gevolgen voor onze begroting.¬†Wij kunnen de kosten van bladmuziek, zaalhuur en honoraria van dirigent, solisten en musici doorgaans niet volledig uit de verenigingskas of de kaartverkoop opbrengen – hiervoor is financi√ęle ondersteuning van buitenaf nodig.

Gelukkig zijn er bedrijfssponsors!


Terrena Architecten is een full-service architectenbureau dat al veertig jaar verschillende projecten realiseert in de utiliteitsbouw en de woningbouw, voor talrijke opdrachtgevers. Het betreft nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen, renovatie en restauratie, stedenbouwkundige inpassingen en interieurs. Terrena heeft ervaring op alle terreinen en streeft naar goed werkende, plezierige en verstaanbare architectuur, tijdloos en standvastig, goed gebouwd en alleen daarom al duurzaam.


deltawinesDelta Wines, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Waddinxveen, is een internationale speler met een leidende rol in de Nederlandse wijnmarkt. Gesticht in 1985 als DGS Wijnkopers, werken er thans 165 mensen voor de onderneming, waarvan 90 in Nederland, 60 in Polen en 15 in Tsjechi√ę. De totale omzet van de groep in bedroeg in 2017 EUR 168 miljoen. Afnemers zijn levensmiddelenbedrijven, de wijnvakhandel en de (horeca) groothandel. Directie en medewerkers zijn in ruime meerderheid de aandeelhouders van het bedrijf.


TOS (Transport & Offshore Services)
Wij zijn TOS. Familiebedrijf. Hecht en echt. Opgericht in 1992 te Rotterdam. Uitgegroeid tot een betrouwbare maritieme dienstverlener die wereldwijd mensen samenbrengt, in hun kracht zet en plezier laat beleven in hun werk. Wij voelen ons thuis in deze dynamische, no-nonsense wereld vol uitdaging en vrijheid, met haar eigen specifieke voorschriften en regelgeving, waar veiligheid en ‚Äėgetting the job done‚Äô cruciaal zijn. Met inlevings- en oplossingsvermogen maken we altijd en overal de juiste match t√ļssen mensen en voor mensen.

Onze business is a people business. We selecteren, detacheren en leiden de beste mensen op – voor onze klanten in de maritieme, onshore, offshore & windenergiesector – die we wereldwijd flexibele personeelsoplossingen aanbieden. Op onze kenmerkende persoonlijke en professionele manier.


degenkampHet Wapen van Degenkamp is al 125 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving. U kunt hier terecht voor alles op het gebied van catering, zoals party catering, culinaire arrangementen en de meest heerlijke buffetten. Denk bijvoorbeeld eens aan een warm buffet met uiteenlopende gerechten, of juist een Spaans themabuffet waarbij u zich even helemaal in het zonnige zuiden waant. Tevens bieden we een ontbijt en lunch service waarmee u kunt genieten van een heerlijk ontbijt of een lunch om mee te nemen, waarin zich uiteraard luxe broodjes en verse sappen bevinden. Verder organiseren wij, in samenwerking met Rederij Rotterdam Waterstad, een rondvaart inclusief brunch.

Ook sponsor worden?

Een sponsorrelatie met Toonkunst Rotterdam levert enkele interessante gratis voordelen op:

  • Naamsvermelding¬†op de website, met of zonder logo. Onze website scoort zeer hoog op de relevante zoektermen, bij vrijwel alle zoekmachines¬†in alle programmaboekjes
  • Een aantal vrijkaarten in overeenstemming met uw (jaarlijkse) bijdrage
  • Reservering van de beste plaatsen voor onze concerten
  • Besloten concert door Kamerkoor Toonkunst tijdens een bedrijfsevenement of personeelsfeest op uw eigen locatie.
  • Wij kunnen ook andere tegenprestaties leveren. Bedrijfssponsoring is maatwerk; wij bespreken uw wensen en onze mogelijkheden graag persoonlijk met u.

Interesse? U kunt een e-mail sturen naar , waarna een bestuurslid contact met u opneemt.