Close

Vrienden

Toonkunst Rotterdam streeft naar interessante uitvoeringen op hoog niveau. Hiervoor zijn (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig, waarmee hoge kosten zijn gemoeid. Sommige uitvoeringen maken kans op subsidie, en ons beroep op fondsen voor een incidentele financiële bijdrage is gelukkig zelden tevergeefs. Om alle kosten van een concert te kunnen opbrengen is echter méér nodig. Naast bijdragen van bedrijfssponsoren krijgen wij steun van familie en vrienden van koorleden. Ook oud-koorleden en anderen steunen het koor door dik en dun. Deze trouwe en enthousiaste bezoekers zijn ware Vrienden van Toonkunst.

Vriend worden van Toonkunst Rotterdam?

Wilt u ook Vriend worden van Toonkunst? U krijgt muzikale privileges en helpt ons met het geven van concerten op hoog niveau. Meld u aan via. De minimumbijdrage is € 30 per kalenderjaar (meer mag ook!).

Als Vriend van Toonkunst heeft u recht op de volgende voordelen:

  • Korting op concertkaarten
    Vrienden kunnen per jaar zes kaarten met 20% korting bestellen via onze website. De kortingsregeling gaat direct in. Geef bij bestellingen aan dat u Vriend van Toonkunst bent.
  • Openbare repetities
    Vrienden van Toonkunst krijgen bericht wanneer wij een openbare repetitie hebben, zowel bij het Grootkoor als het Kamerkoor. Een mooie gelegenheid om achter de schermen te kijken, kennis te maken met het werk en te zien hoe zo’n repetitie verloopt. Deze betrokkenheid geeft meerwaarde aan de concertbeleving.
  • Nieuwsbrief
    Om op de hoogte te blijven van belangrijke gebeurtenissen binnen ons koor, ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Hierin staat eveneens de concertagenda, zodat u altijd weet wanneer wij optreden.

Wij hopen u binnenkort als Vriend te mogen verwelkomen!